top of page

Nyföddfotografering Sundsvall/Timrå

Det är så roligt att de är många som vill komma med sin nyfödda till mig, sätter stor ära i det! Det bäst är att stå på min BF lista då har jag garanterat en tid för dig inom bebisens första 14 dagar , som jag helst fotar nyfödda inom det spannet.


Jag tar även familj & syskonbilder samtidigt OM man vill.


Det brukar vara en bra idé att börja med det och sedan kanske syskon kan åka iväg när vi fotar bebis då det kan ta lång tid ibland och syskon har ibland inte det tålamodet, men det är helt upp till er men kan vara bra att ha en plan kring det.


Välkommen att boka eller höra av er om ni har frågor Emma@fotografemmalarsson.se

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page