top of page

Ditt bästa jag fotografering

Jag jobbar med tankecoaching, healing och tapping också och jag märker att många (läs alla egentligen) behöver arbeta med sin självkänsla, och detta är ju ett superbra sätt att göra det på.Bild på dig på väggen med affirmationer, samt en pdf med hur du ska jobba med affirmationerna.Jag gör detta i samarbete med Helene Telin på 5dcoaching.se Hon har satt ihop Pdf med affirmationer samt hur du ska arbeta med dom.Bilderna redigeras med ”magiska effekter” för att få känslan av att du är kraftfull ännu starkare.Jag har fått bra resultat i mitt liv av att jobba med detta så känner att detta är något all borde jobba med och detta är ett sätt.Barn kan behöva skjuts med självkänslan speciellt då de växer upp.


Fotografering ca 20-30 min 6-8 bilder att välja från i galleriet1A4 med affirmationer vi valt tillsammans 1 Pdf från Helene Telin om hur du kan arbeta med affirmationerna för att få bäst effektPris: 950kr (pris för en person vill man vara fler tillkommer 550kr pp)


Om du redan fotats hos mig och vill ha en av de bilderna ingår allt ovan utom fotografering till ett pris om 450kr


Såhär kan bilderna se ut innan affirmationer läggs på.Vad är affirmationer?


När du affirmerar programmerar du om dig med hjälp av positiva påståenden. Du upprepar regelbundet de stärkande orden som om det redan har skett. Resultatet blir att du förändrar din inställning till dig själv och din omgivning och blir mer positiv, glad, energifylld och harmonisk.Affirmationer är alltså positiva påståenden om dig själv eller din omgivning. Det är ord eller meningar som du formulerar och upprepar för dig själv tills de blir sanna. För att affirmera kan du kan antingen skriva ner affirmationerna eller konstruera dem i tanken. Meningarna ska formuleras i nutid precis som om det redan har skett. Upprepa affirmationerna regelbundet för dig själv tills orden blir din sanning. Exempelvis:Sätt dig in i en skön känsla av tacksamhet när du upprepar orden och verkligen tro att orden eller meningarna du säger är sanna. Känn tilltro till att den förändring du affirmerar är möjlig. Känn att du verkligen vill det du affirmerar. Känslan är viktig för att få effekt av dina affirmationer.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page